Postailen matkan varrelta muiden kokkauksia - luultavasti.
Pihvit salaatilla
Ensin pihvi ja se ei ole vaikeaa. Huoneenlämpöön puolituntia ennen paistamista. Maustaminen suolalla ja mustapippurilla. Maustoin jo siinä vaiheessa, kun nostin ne työpöydälle. Lihamestari on leikannut pihvit naudan sisäpaistista ja nuijinyt ne valmiiksi.
Pannulle voita ja rypsiöljyä. Kun voin tirinä lakkaa ja tulee hiljaista, nostan pihvit paistumaan, levy asennossa 7/9. Kypsennys noin 2 minuuttia per puoli, jolloin pihvit ovat mediumit. Nostin pihvit folion alle odottamaan.
Salaattipedin kokosin tammenlehvä- ja vihreä Keiju-salaateista, lisäsin ripauksen oliiviöljyä, lisäksi tomaattia, kurkkua ja avokadoviipaleita. Pihvi keskelle ja päälle persiljaa.
Pannulle voita ja rypsiöljyä. Kun voin tirinä lakkaa ja tulee hiljaista, nostan pihvit paistumaan, levy asennossa 7/9. Kypsennys noin 2 minuuttia per puoli, jolloin pihvit ovat mediumit. Nostin pihvit folion alle odottamaan.
Salaattipedin kokosin tammenlehvä- ja vihreä Keiju-salaateista, lisäsin ripauksen oliiviöljyä, lisäksi tomaattia, kurkkua ja avokadoviipaleita. Pihvi keskelle ja päälle persiljaa.
Yksinkertaisen hyvää.
Meillä on usein viikonloppuisin tälläisiä pihvi salaatti ruokia tarjolla.
VastaaPoistaHerkkua, nam...
VastaaPoistaTupu,
VastaaPoistaOvat maukasta ja terveellistä tarjottavaa.
Askartelin itte,
Olikin hyvää.