Paistettua pikkusiikaa bulgurilla
Huuhtele siiat nopeasti ja kuivaa. Leikkaa evät pois. Lisää kalan sisälle tuoretta timjamia, ripaus suolaa ja puristettua sitruunamehua. Kuumenna pannu ja sulata voi pähkinäntuoksuiseksi. Asettele kalat pannulle ja ripottele pinnalle hieman suolaa ja pyöräytä myllystä valkopippuria. Paista kalat kypsiksi molemmin puolin.
Mittaa bulgur kattilaan (2dl) ja päälle kylmää vettä (4dl). Kiehuta keskilämmöllä bulgur ilman kantta kypsäksi, noin 10 minuuttia.
Sekoita salaatti. Huuhdo, kuivaa ja revi salanovat ja pehmeälehtinen frisee. Lisää mukaan kirsikkatomaatit, kurkku. Pirskottele neitsytoliiviöljyä ja purista hieman sitruunaa. Ripaus sokeria ja mustapippuria.
Sekoita salaatti. Huuhdo, kuivaa ja revi salanovat ja pehmeälehtinen frisee. Lisää mukaan kirsikkatomaatit, kurkku. Pirskottele neitsytoliiviöljyä ja purista hieman sitruunaa. Ripaus sokeria ja mustapippuria.
Voi ihanaa, minun lempparia ruoka, elikkä kalat :)nam..
VastaaPoistaIhana ateria! Tuo siika oli varmaankin tosi herkullista!
VastaaPoistaPikkusiika oli kyllä hyvää juuri noin yksinkertaisesti paistettuna.
VastaaPoistaYaelian,
Suomalainen pikkusiika on hyvää.
Komean näköistä ja ahh, se maku osaan kuvitella.
VastaaPoistaBlogissani on tunnustus sinulle.