Lihapullat kermakastikkeella
Kukkakaalisalaatti
Lihapullissa oli: 800 g naudan paistijauhelihaa, 2 tl ruususuolaa, 2 tl maustepippuria, 1 kanamuna, 3/4 dl korppujauhoja ja 1 dl kermaa. Ainekset sekoitin tasaiseksi taikinaksi käsin. Pyöritin niistä 28 lihapullaa, jotka paistoin voi/rypsiöljyseoksessa kypsiksi keskilämmöllä. Nostin lihapullat lopuksi kastikkeen sekaan.
Kastike, voita, 3 rkl vehnäjauhoja kuullotettuna, 5 dl kasvislientä (fondipalasta), ripaus suolaa ja lopuksi 1 dl kermaa.
Kastike, voita, 3 rkl vehnäjauhoja kuullotettuna, 5 dl kasvislientä (fondipalasta), ripaus suolaa ja lopuksi 1 dl kermaa.
Kukkakaalisalaatti, rapeaa salaattia, kukkakaalin lehtiä huuhdeltuna ja revittynä, puolikuiksi leikattua kurkkua, oliiviöljy/balsamico kastike, tomaattiviipaleita ja niille renkaiksi leikattua kesäsipulia ja ripaukset sokeria. Viimeisenä höyrytettyjä kukkakaalikukintoja maustettuna ripauksella suolaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.