Salaatinkin pyöräytin, se napsittiin jo broilerin hautuessa.
Mausteisen ruuan jälkeen kaipaa jotain makeaa ja viileää. Siksi annostelin jäätelöä, pensasmustikoita ja vaahtokarkkeja.
Päärynäbroileria
3 päärynää2 rkl hunajaa
2 rkl punaviinietikkaa
n. 800 g broilerin ohutleikettä paloiteltuna
voita ja rypsiöljyä
ruususuolaa, basilikaa, chiliä, currya, paprikaa
3 dl kanalientä
2 rkl maissijauhoja + vesitilkka
1 dl kermaa
Kuori ja kuutioi päärynät. Sekoita hunaja ja punaviinietikka. Kaada se päärynöille ja jätä odottamaan.
Paista broileripalat voi/rypsiöljyseoksessa. Mausta broileri ennen kääntämistä. Nosta broileripalat kasariin, huuhtele pannu siivilän kautta kasariin ja lisää joukkoon kanaliemifondi palana. Hauduta noin 15-20 minuuttia.
Lisää kasariin päärynäkuutiot liemineen ja hauduta noin 10 minuuttia. Sekoita maissijauhot kylmään veteen ja lisää kasarin nesteeseen sekoittaen. Anna kypsyä 3 minuuttia. Lisää kerma ja tarkista maku. Tarjoa riisin kera.
Salaattina kesäkaalia, lehtisalaattia, kurkkua, tomaattia, juustokuutioita. Kastike oliiviöljy maustettuna mustapippurilla.
Jäätelö, pensasmustikat ja vaahtokarkit
Jäätelöä ja mustikoita;herkkua!
VastaaPoistaYaelian,
VastaaPoistaRaikasta ja maistuvaa
Täällä oli taas niin paljon ihania ruokia esillä, en ole ehtinyt käymään.
VastaaPoistaSinä olet oikea mestarikokki.