Lämmin kaali-paprikasalaatti
Jääkaapista löytyi; perunaa, pala valkokaalta, kesäsipuli, paprika, hyvin säilynyt vihreä salaatti. Muuten ruukkusalaatti säilyy jääkaapissa yllättävän kauan.Suikaloin kaalin ja paprikan, silppusin sipulin. Kuullotin kasvikset rypsi-voiseoksessa pannulla. Ripautin joukkoon suolaa ja kuivattua meiramia. Annoin hautua miedolla lämmöllä, välillä sekoittaen, sen aikaa kun perunalohkot kypsyivät.
Valmistin kylmän kastikkeen; luomujogurttia, dijonsinappia, mustapippuria, paprikaa ja hunajaa, sekoitetaan tasaiseksi.
Annostellaan lautaselle. Salaattilingossa kuivattu pesty ja revitty vihreä salaatti nostetaan mukaan lautaselle.
Herkullisen ja raikkaan näköistä, tuotahan pitää kokeilla.
VastaaPoistaannekatariina,
VastaaPoistaLöydetyistä tehtyä, mutta ihan maukasta.