Päärynäjuustokakku
Pohja
125 g voita sulatettuna
1 dl sokeria
1 dl sokeria
1 kananmuna
1/2 dl omenamehua
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1/2 dl omenamehua
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Vatkaa sokeri ja voisula vaahdoksi. Lisää mukaan vatkaten kananmuna. Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja lisää osa taikinaan. Kaada mukaan omenamehu ja lisää loput jauhoista. Painele taikina irtopohjavuokaan, nostele sitä reunoille.
Täyte
2 isoa päärynää
1 rs (200 g) philadelphiajuustoa
2 isoa päärynää
1 rs (200 g) philadelphiajuustoa
3/4 dl omenamehua
2 kananmunaa
1/2 dl sokeria
2 tl kanelia ja ripaus valkopippuria
2 tl kanelia ja ripaus valkopippuria
päälle mantelilastuja
Kuori ja viipaloi päärynät ohuiksi viipaleiksi. Sekoita täytteen ainekset tasaiseksi. Asettele päärynäviipaleet vuokaan taikinalle. Kaada täyteseos päälle. Sirottele pinnalle mantelilastut. Kypsennä 175-asteessa noin 45 minuuttia.
Kuori ja viipaloi päärynät ohuiksi viipaleiksi. Sekoita täytteen ainekset tasaiseksi. Asettele päärynäviipaleet vuokaan taikinalle. Kaada täyteseos päälle. Sirottele pinnalle mantelilastut. Kypsennä 175-asteessa noin 45 minuuttia.
I seldom leave comments on blog, but I have been to this post which was recommend by my friend, lots of valuable details, thanks again.
VastaaPoista