Vihreänpunainen salaatti
Frisee, purjosuikaleita, makeaa punaista suippopaprikaa, uunissa kypsytettyjä kirsikkatomaatin puolikkaita. Kastike se klassikkoni, vinaigrette. Maalaisleipää.Uunipunajuuret ja vuohenjuustoa
Pestyt luomupunajuuret merisuolapedillä menossa tunniksi 200-asteiseen uuniin.
Kypsät kuoritut ja paloitellut punajuuret, paloiteltua vuohenmaitojuustoa ja paahdettuja siemeniä ja pähkinöitä.
Omenahyve
Juuri uunista otettu. Pohjalla kolme isoa omenaa kuorittuna ja paloiteltuna, ripaus sitruunamehua. Päällä murutaikina, 100 g voita/margariinia, 1 1/2 dl sokeria, 2 dl vehnäjauhoja ja 1 kananmuna. sekoitettu murumaiseksi. Levitetty omenoille. Päällä kanelia ja mantelilastuja. Uunissa 200-asteessa puoli tuntia.
Nautitaan kermavaahdon kera
Siinäpä ateria minun mieleeni! Ei mikään kädenkäänteessä valmistuva, vaan slow foodia ja hyviä makuja. Tällaisesta tuli varmasti hyvälle mielellekin:)
VastaaPoistaAh miten herkullinen uusi blogituttavuus! Taytyykin pika puoliin palata tutkimaan lisaa resepteja, jo ensi vilkaisulla loysin monta "to do" -listalle yltanytta:-)
VastaaPoistaMervi
Katriina,
VastaaPoistaAteria oli mainio, punajuuri ja vuohenjuusto ovat niin kyviä keskenään ja ne siemenet ja pähkinät.
Omenahyvettä en ole muistanut laittaa piiitkään aikaan ja nyt maistui. Pitää tehdä uusiksi aika pian.
Mervi,
Kiitos käynnistä ja kommentoinnista. Tervetuloa uudelleen.
Pistäydyn blogissasi.
Punajuuret vuohenjuustolla on kyllä tosi herkullinen kombinaatio!
VastaaPoistaYaelian,
VastaaPoistaNiin onkin.