Jauheliha-perunavuoka
10 keskikokoista yleisperunaa viipaloituina
400 g nautajauhelihaa
2 salottisipulia silputtuna
2 salottisipulia silputtuna
maustepippuria, suolaa
rypsiöljyä
4 dl rasvatonta maitoa
1 kananmuna
2 valkosipulinkynttä raastettuna
paprikajauhetta, maustepippuria, suolaa
mozzarellajuustoraastetta
Kuori ja viipaloi perunat raastimella ohuiksi viipaleiksi. Silppua salottisipulit. Kuullota sipulia rypsiöljyssä ja lisää mukaan jauheliha, mausta (suola ja maustepippuri) ja ruskista jauheliha kevyesti.
Lado voideltuun uunivuokaan perunaviipaleita seuraavaksi jauhelihaseos ja lopuksi perunaviipaleet. Sekoita maitoon muna, valkosipuliraaste ja mausteet. Kaada neste vuokaan. Ripottele pinnalle juustoraaste. Kypsennä 180-200-asteessa noin tunti.
Raastoin salaatiksi valkokaalta, sekoitin mukaan sokeroitua puolukkaa ja lohkoin luumutomaatteja..
4 dl rasvatonta maitoa
1 kananmuna
2 valkosipulinkynttä raastettuna
paprikajauhetta, maustepippuria, suolaa
mozzarellajuustoraastetta
Kuori ja viipaloi perunat raastimella ohuiksi viipaleiksi. Silppua salottisipulit. Kuullota sipulia rypsiöljyssä ja lisää mukaan jauheliha, mausta (suola ja maustepippuri) ja ruskista jauheliha kevyesti.
Lado voideltuun uunivuokaan perunaviipaleita seuraavaksi jauhelihaseos ja lopuksi perunaviipaleet. Sekoita maitoon muna, valkosipuliraaste ja mausteet. Kaada neste vuokaan. Ripottele pinnalle juustoraaste. Kypsennä 180-200-asteessa noin tunti.
Raastoin salaatiksi valkokaalta, sekoitin mukaan sokeroitua puolukkaa ja lohkoin luumutomaatteja..
Kyllä kelpaa. Perunalaatikko on niin hyvää.
VastaaPoistaTupu,
VastaaPoistaTaitavasti tehty, oli mukava istua valmiiseen pöytään