maanantai 31. tammikuuta 2011

Juustoinen juureskeitto

Tänään oli hieman kiire ruuan kanssa, kun piti rientää tapaamiseen. Kokkasin extempore-keiton. eli suikaloin lanttua ja palsternakkaa. Philadelpia-juusto teki keitosta pehmeän juustoisen.

Juustoinen juureskeitto

1 palsternakka
pala luomulanttua
punaisen chilin kärki pilkottuna
rypsiöljyä
1 l kasvislientä fondipalasta
100 g philadelpia paprika-sipuli sulatejuustoa
Kuori ja suikaloi juurekset lastumaisiksi. Silppua chilipätkä. Kuullota juureksia ja chiliä rypsiöljytilkassa muutama minuutti.  Kiehauta kasvisliemi ja lisää juurekset mukaan. Anna kiehua, kunnes juureslastut ovat sopivan kypsiä.Lisää joukkoon sulatejuusto. Keitto on valmista kun juusto on sulanut tasaiseksi keittoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.