Juustoinen juureskeitto
1 palsternakka
pala luomulanttua
punaisen chilin kärki pilkottuna
rypsiöljyä
1 l kasvislientä fondipalasta
100 g philadelpia paprika-sipuli sulatejuustoa
Kuori ja suikaloi juurekset lastumaisiksi. Silppua chilipätkä. Kuullota juureksia ja chiliä rypsiöljytilkassa muutama minuutti. Kiehauta kasvisliemi ja lisää juurekset mukaan. Anna kiehua, kunnes juureslastut ovat sopivan kypsiä.Lisää joukkoon sulatejuusto. Keitto on valmista kun juusto on sulanut tasaiseksi keittoon.
Kuori ja suikaloi juurekset lastumaisiksi. Silppua chilipätkä. Kuullota juureksia ja chiliä rypsiöljytilkassa muutama minuutti. Kiehauta kasvisliemi ja lisää juurekset mukaan. Anna kiehua, kunnes juureslastut ovat sopivan kypsiä.Lisää joukkoon sulatejuusto. Keitto on valmista kun juusto on sulanut tasaiseksi keittoon.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.