Salaatissa oli enimmäkseen rucolaa ja hieman pehmeää friseesalaattia.
Broilerifileet satay-kastikkeella
Tarjosin lisäksi vielä rucolasalaattia.
Ota broilerifileet huoneenlämpöön vähäksi aikaa. Pyyhi ne talouspaperilla kuivaksi.
Mausta, ruususuolaa, juustokuminaa ja broilerimaustetta.
Mausta, ruususuolaa, juustokuminaa ja broilerimaustetta.
Kypsennä. Sulata miedohkolla lämmöllä voi ja lisää mukaan rypsiöljyä. Nosta maustetut fileet pannulle ja kypsennä keskilämmöllä kauniin ruskeiksi ja kypsiksi. Nosta uunikulhoon ja pidä miedossa uuninlämmössä lämpiminä.
Satay-kastike
1 pieni sipuli silputtuna
1 valkosipulinkynsi silputtuna
160 g maapähkinälevitettä
2 rkl soijakastiketta
3/4 dl sokeria
1 dl vettä
voinokare
2 rkl soijakastiketta
3/4 dl sokeria
1 dl vettä
voinokare
punapippuria
Ruskista sipulisilput miedohkolla lämmöllä voissa. Sekoita joukkoon muut ainekset ja kuumenna, kunnes seos on tasaista ja anna kiehahtaa. Mausta jauhetulla punapippurilla. Ohenna kastiketta, jos tarpeen, vedellä.
Ruskista sipulisilput miedohkolla lämmöllä voissa. Sekoita joukkoon muut ainekset ja kuumenna, kunnes seos on tasaista ja anna kiehahtaa. Mausta jauhetulla punapippurilla. Ohenna kastiketta, jos tarpeen, vedellä.
Keitä suolalla maustetussa vedessä tagliatellepasta ja porkkanasuikaleet al denteksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.