Kuhafileet oli fileioitu nahattomiksi. Valmistin ne ateriaksi paneroimalla ruisjauhoissa ja paistamalla ruskeaksi paahtuneessa voissa. Se oli miedonmakuiselle kalalle hyvä valinta. Siitakkeiden maku on myös mieto, joten ne sopivat fileille hyvin. Salaatin viikunat taas olivat sopivan makeita sekä salaatissa että kalan seurana.
Sekoita ruisjauhoihin mausteet, suola, mustapippuri ja timjami. Kieritä kuhafileet molemmin puolin jauhoissa. Paista pannulla paahtuneessa voissa kypsiksi.
Sekoita kastike maustamatonta jogurttia, smetanaa ja mausteeksi dijonsinappia ja mustapippuria.
Puhdista ja pilko siitakesienet. Paista pannulla muutama minuutti voissa ja mausta suolalla.
Keitä lisukkeeksi pitkäjyväistä riisiä kasvisliemessä.
Kokoa salaatti , friseesalaattia, oranssia paprikaa suikaleina, purjosipulia suikaleina, lanttua raasteena. Sekoita joukkoon vinaigrette-kastike. Suikaloi pinnalle kuivattua viikunaa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.