Niinpä postaan nyt joskus muutamia viikkoja sitten valmistetun munakkaan ohjeen. Se oli erilainen munakas, syntynyt katse kaappiin-periaatteella, ja rusinoiden ansiosta sopivan makean hyvää. Paprika, sipuli ja rusinat - hyvä yhdistelmä.
Paprika-rusinamunakas
2 kananmunaa
4 rkl maitoa
suolaa, paprikajauhetta
paprikaa suikaleina
palsternakkaa suikaleina
sipulia suikaleina
palsternakkaa suikaleina
sipulia suikaleina
rypsiöljyä
rusinoita
Huuhdo ja suikaloi paprikaa, suikaloi sipulia ja palsternakkaa. Kuullota paprika, palsternakka ja sipuli rypsiöljytilkassa sopivan pehmeiksi. Lisää pannulle rusinat. Sekoita munat, maito ja mausteet. Kaada munaseos kasvisten päälle. Anna munakkaan hyytyä miedolla lämmöllä. Liu´uta munakas lautaselle. Nauti leivän kera.
Huuhdo ja suikaloi paprikaa, suikaloi sipulia ja palsternakkaa. Kuullota paprika, palsternakka ja sipuli rypsiöljytilkassa sopivan pehmeiksi. Lisää pannulle rusinat. Sekoita munat, maito ja mausteet. Kaada munaseos kasvisten päälle. Anna munakkaan hyytyä miedolla lämmöllä. Liu´uta munakas lautaselle. Nauti leivän kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.