Kukkakaali-juustokeitto
380 g kukkakaalta
1 iso keltasipuli silputtuna
1 iso keltasipuli silputtuna
kuivattua basilikaa
rypsiöljyä
1 l kasvislientä Knorrin fondipalasta
1 dl pientä piccolomakaronia
200 g Koskenlaskija-juustoa voimakas
Silppua sipuli. Huuhdo ja paloittele kukkakaali kukinnoiksi. Kuullota sipulisilppua rypsiöljyssä, lisää mukaan kukkakaalikukinnot ja kuivattu basilika. Jatka kuullottamista muutama minuutti. Kiehauta kasvisliemi ja lisää sinne makaronit. Lisää liemeen kukkakaali-sipuliseos. Keitä, kunnes kukkakaali on sopivan pehmeä. Paloittele mukaan koskenlaskijajuusto. Kiehauta ja keitä, kunnes juusto on sulanut.
rypsiöljyä
1 l kasvislientä Knorrin fondipalasta
1 dl pientä piccolomakaronia
200 g Koskenlaskija-juustoa voimakas
Silppua sipuli. Huuhdo ja paloittele kukkakaali kukinnoiksi. Kuullota sipulisilppua rypsiöljyssä, lisää mukaan kukkakaalikukinnot ja kuivattu basilika. Jatka kuullottamista muutama minuutti. Kiehauta kasvisliemi ja lisää sinne makaronit. Lisää liemeen kukkakaali-sipuliseos. Keitä, kunnes kukkakaali on sopivan pehmeä. Paloittele mukaan koskenlaskijajuusto. Kiehauta ja keitä, kunnes juusto on sulanut.
Nauti leivän kanssa tai ilman.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.