Persikat ovat nyt edullisia, hyviä ja mehukkaita. Valmistin niistä lämpimän jälkiruuan uunissa.
Tuoreina niitä on tullut syötyä joka välissä. Lämpimät uunipersikat maistuivat hyviltä. Lämpö korostaa sopivasti persikan maun esiin. Kastikkeena kevyesti vaahdotettua valmista vaniljakastiketta. Soseutettu vadelmakastike sopisi myös.
Uunipersikat
Pese ja halkaise persikat, poista kivi. Sekoita notkeaan oivariiniin intiaanisokeria ja mantelijauhetta. Upota seos persikan siemenkoloihin. Ripottele pinnalle mantelilastuja. Kypsennä uunivadissa 200-asteessa noin 20 minuuttia. Nauti vaniljakastikkeen kera.
perjantai 28. elokuuta 2009
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kuulostaa tosi herkulliselta, pitääkin kokeilla joku päivä!
VastaaPoistaYaelian,
VastaaPoistaManteli sopii hyvin persikan kanssa.