Feta-tomaattisalaatti
pehmeää lehtisalaattiaoranssia paprikaa suikaleina
punasipulia suikaleina
tomaattia
mustapippuria, sokeria
fetajuustoa
rucolaa
Kastike
oliiviöljyä, vaaleaa balsamicoa
valkosipulinkynsi
Revi lehtisalaatti laakeaan tarjoilukulhoon. Suikaloi paprika ja punasipuli. Levitä ne salaatille.Sekoita kastike, anna valkosipulikynnen maustaa kastiketta noin 5 minuuttia, poista se. Ripottele kastiketta salaatille. Jätä tilkka levitettäväksi loppuvaiheeseen.
Viipaloi fetasalaatti ja tomaatti. Lado ne uunipellille. Ripottele tomaattiviipaleille mustapippuria ja ripaus sokeria. Kypsennä 200-asteessa noin 12 minuuttia.
Levitä feta ja tomaattiviipaleet salaattipedille. Ripottele päälle loppu kastikkeesta ja levitä päälle rucolaa. Nauti paahdetun leivän kera.

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.