Pizza, chorizolla ja herkkusienillä
Apetit-pizzapohjia. Aseta pakastepohjat leivinpaperin päälle uunipellille ja täytä pohjat sillä aikaa, kun uuni lämpenee 250-asteeseen, sanotaan paketin kyljessä.Sivelin pizzapyreellä pohjat. Täytteeksi levittelin ohuita chorizo-makkaraviipaleita, herkkusieniviipaleita ja aurikokuivattua tomaattia. Ripottelin kuivattua oreganoa. Lopuksi pizzan juustoraastetta. Ja uuniin noin 8-minuuttia. Uunista tulon jälkeen päälle rucolaa.
Ruokajuomana cocacolaa jääkylmänä.

Hyvä idea, mulla on kans melkein aina pakkasessa valmiina :) Hyvältä näytti ja herkullisen kuuloiset täytteet.
VastaaPoistaRisulinna,
VastaaPoistaAjattelin myös pitää ns "pahanpäivän" varalla pakasteessa. Saa niin nopeasti ruokaa, jos kiire on.