Mausteisen keiton jälkeen sopii nauttia huurteisen raikasta juomaa. Appelsiini-jogurttijuoma on jälkiruokana sopivan kevyt. Raikasta myös helteisinä kesäpäivinä. Tänään tosin satoi melkein koko päivän, joten aurinkoinen juoma oli paikallaan.
Appelsiini-jogurttijuoma 2 annosta
2 appelsiinia
2 dl bulgarian maustamatonta jogurttia
1/2 dl rasvatonta maitoa
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
Kuori ja leikkaa appelsiinit pieniksi paloiksi. Laita kulhoon ja pakastimeen 30 minuutiksi.
Jauha tehosekoittajalla appelsiinipalat ja sekoita joukkoon jogurtti, maito ja sokerit. Sekoita vaahtoavaksi juomaksi. Kaada laseihin ja nauti.
tiistai 18. elokuuta 2009
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Mmm,ihanan raikas juoma!
VastaaPoistaEikö ollutkin.
VastaaPoista