Ahvenfileet paneroituina paistettuina
ahvenfileitäLeivitykseen
korppujauhoja
vehnäjauhoja
suolaa, valkopippuria
kananmunaa + vettä
paistamiseen voita
Sekoita kananmunaan vesitilkka laakealle lautaselle. Sekoita leivityksen kuivat aineet keskenään. Kasta fileet kananmunassa ja leivitä ne sen jälkeen korppujauho- ja vehnäjauhoseoksessa. Paista fileet voissa muutama minuutti.
Valkosipulipavut
Perkkaa pavuista kannat pois, huuhdo ja ryöppää suolalla maustetussa vedessä 8 minuuttia.Valuta pavut. Pilko kaksi valkosipulinkynttä ja kuullota voissa pannulla hetki, älä pidä lieden lämpöä liian korkealla . Lisää pavut kuullottele niitä hetkisen ja jätä jälkilämpöön liedelle, kunnes ruoka nostetaan pöytään.
Salaatti, pehmeää lehtisalaattia, rucolaa, kesäkurpitsaa, tomaattia. Kastikkeena valkosipulilla maustettu öljy-balsamicokastike.

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.