maanantai 17. elokuuta 2009

Broileria salaatissa


Kun työpäivän jälkeen on väsynyt ja nälkäinen. Ruokaa ei jaksa väsäillä ja syödä pitäisi. Pizza ei houkuttele ja hampurilaiset ovat aivan liian kalliita suhteutettuna saatuun ruokamäärään ja maksettuihin euroihin. Mitä kannattaa tehdä. Pitää kävellä kotimatkalla suoraan marketin grillivartaiden ääreen ja valita kypsä, tirisevä ja maukas grillattu broileri. Ja maksaa kassalla siitä 6,20 euroa. Sen jälkeen kotona revitään jääkaapista salaattiainekset salaattivadille. Nostetaan vesikannu ja patonki pöytään. Ja eikun syömään ja nälkä lähtee. Broileria jää vielä huomisen voileivillekin.

Broileria salaatissa
Revi salaatiksi rapeaa jääsalaattia ja rehevänmakuista rucolaa, suikaloi mukaan sipulia, paprikaa ja kurkkua. Loruttele päälle oliiviöljyä, jonka olet terästänyt vaalealla balsamicolla. Älä unohda joukosta ripauksia suolaa ja sokeria.

Revi broilerinkoivet ja siiventyngät irti ja lohko lihat ruumista. Nostele broileria salaatin päälle lautasellesi sopiva määrä. Nauti ja totea kuinka helppoa ja yksinkertaista, mutta kuitenkin hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.