Possunsisäfilee pekonikääreessä
salaatilla
600 g possun sisäfilettä
1 tl ruususuolaa, mustapippuria, kuivattua rosmariinia
180 g amerikanpekonia
Poista fileestä kalvot. Anna lämmetä huoneen lämmössä noin puolisen tuntia. Hiero lihan pintaan mausteet. Kiedo ympärille pekoniviipaleet. Laita filee voideltuun uunivuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia, kunnes lihamittari osoittaa 75-astetta.
Salaatti
1 tl ruususuolaa, mustapippuria, kuivattua rosmariinia
180 g amerikanpekonia
Poista fileestä kalvot. Anna lämmetä huoneen lämmössä noin puolisen tuntia. Hiero lihan pintaan mausteet. Kiedo ympärille pekoniviipaleet. Laita filee voideltuun uunivuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia, kunnes lihamittari osoittaa 75-astetta.
Salaatti
Frisee-salaattia huuhdottuna ja revittynä, punasipulia silpuksi leikattuna, appelsiinipaloja, luumuviipaleita.
Ripaukset suolaa ja sokeria sekä appelsiinimehua. Pirskottele lopuksi sekaan neitsytoliiviöljyä. Sekoita.
Nosta viipaleiksi leikattu filee salaattivadille ja reunoille salaatti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.