keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Broileripasta

Ostin valmiit kaupan grillissä kypsennetyt broilerin rintafileet. Ne näyttivät kovin mehukkailta ja sitä ne olivatkin.
Joskus vaan on oikaistava ruuan suhteen ja otettava helpompi vaihtoehto. Olen onnistunut saamaan kauppojen valmistiskistä ihan hyviä tuotteita. Kotona on helppo tuunata niistä ateria. Tänään keksin ruuaksi pastan.


Broileripasta
Ensin pastavesi  kiehumaan ja tarpeeksi suolaa mukaan, että pasta ei maistu jauhoiselta
Mittaa pasta syöjien mukaan kiehuvaan veteen ja keitä al denteksi.  Valmista kastike kypsymisen aikana. valmista  Murskaa pari valkosipulinkynttä. Huuhdo ja pilko punainen ja hieman makea suippopaprika.
Kuullota rypsiöljytilkassa  muutama minuutti. Huuhdo terttutomaatti ja pilko se kuutioiksi, lisää pannulle ja kuullota hetki. Nyt voi loiskauttaa hieman kermaa ja maustaa ripauksella suolaa ja mustapippuria. Muutama rkl pastan keitinvettä voit lisätä vielä mukaan. Kastike saa porista hieman kasaan.
Valuta pasta ja kaada pannulle, sekoita.
Annostele pasta lautasille. Pilko rintafileet ja nostele pastan päälle. Nauti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.