tiistai 10. huhtikuuta 2012

Lohipasta

Jääkaapissa oli avaamaton kylmäsavulohipaketti. Se oli aikomus käyttää pääsiäisen alkuruokaan, mutta suunnitelmat muuttuivat. Nyt käytin lohen pastaan. Samoin kävi höyrytetylle parsakaalille, sitä oli jäänyt sopivasti eilisestä.

Lohipasta
pala purjoa pilkottuna
rypsiöljyä
1 tl raastettua sitruunankuorta
1/2 sitruunan mehu
2 dl kermaa
150 g kylmäsavulohta
parsakaalia kypsää
persiljaa
nauhapastaa
Hienonna puhdistettu purjo ja kuullota se öljyssä. Lisää raastettu sitruunankuori, sitruunanmehu ja kerma. Keitä muutama minuutti.
Suikaloi lohi ja lisää se kastikkeeseen. Tarkista maku. Lisää kypsät parsakaalikukinnot.
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä.
Annostele nauhapasta lautasille ja lisää pinnalle kastike ja lopuksi persiljaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.