torstai 3. helmikuuta 2011

Salaattia, paahdettua pekonia, tomaattia ja kesäkurpitsaa

Onneksi tuoksut eivät välity postauksiin. Nimittäin nyt tuoksuu valkosipuli. Raastoin sitä salaatinkastikkeeseen. Se sopi nyt hyvin, koska paahdoin pannulla vähärasvaista viljapossun kylkeä, luumutomaatteja ja kesäkurpitsaa. Tämä maistuva sekoitus tuli salaatin seuraksi. Pidän kevyesti paahdetuista tomaateista, niiden maku pyöristyy sopivan pehmeäksi lämmetessään. Eikä kesäkurpitsalle ollut pahitteeksi pyöristyä samassa pannussa viimeiset minuutit.


Salaattia
paahdettua pekonia, tomaattia ja kesäkurpitsaa

Sekoitin salaatiksi salanovasalaattia, suikaloitua punaista ja keltaista paprikaa, rucolaa ja vinaigrette-kastikkeen maustoin mustapippurilla, valkosipuliraasteella ja ripauksella sokeria.
 

Annoslautasille lisäsin salaatin päälle pannulla paahdettuja pekonikuutioita,  luumutomaatin puolikkaita ja kesäkurpitsaviipaleita. Salaatti kevensi sopivasti pekonin tuhtiuden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.