Keitetty riisi oli lisäkkeenä. Siitä ei jäänyt murustakaan, kun tein makean jälkiruuan extempore-periaatteella ja käytin riisit siihen.
Broilerinuijat uunissa kypsyttäen
Tätä ruokaa olen siis tehnyt aikaisemminkin, mutta kertaanpa tavan lyhyesti tähän.
Käännä uuni 200-asteeseen. Ota broilerinuijat jääkaapista. Voitele vuoka. Asettele siihen nuijat limittän (ei päällekkäin). Sivele kahdeksalle nuijalle 1 dl soijaa, käytin makeahkoa tällä kertaa. Ripauta myös hieman suolaa. Soija saa valua vuoan pohjalle. Nostele 230 g purkin ananaspalat nuijien väleihin ja kaada liemi vuokaan. Pese ja leikkaa pari porkkanaa soiroiksi ja levitä ne vuoan reunoille. Laita vuoka uuniin. Käännä 20 minuutin kuluttua nuijat ja jatka kypsyttämistä toiset 20 minuuttia.
Keitä riisiä runsaassa vedessä sopivan kypsäksi ja valuta riisi. Se saa olla irtonaista. Muistithan laittaa riisiin suolaa.
Keitä riisiä runsaassa vedessä sopivan kypsäksi ja valuta riisi. Se saa olla irtonaista. Muistithan laittaa riisiin suolaa.
Meloni-raejuustosalaatti
Huuhtele ja kuivaa frisee- ja sidesalaattia. Revi ne sekoituskulhoon ja ripauta hieman neitsytoliiviöljyä ja suolaa, sekoita. Kuori pala kurkkua, halkaise se, poista siemenet ja leikkaa viipaleina salaatille. Sekoita. Kuutioi pala hunajamelonia ja lisää salaatille. Nostele lopuksi pinnalle raejuustoa ja kivettömiä vihreitä oliiveja.
Riisi-banaanijogurttivanukas
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.