Päärynät olivat sopivan pehmeitä, joten niistä onnistui nopeasti jälkiruoka hunajalla maustetun jogurtin kanssa. Loput päärynäsuikaleet syötiin vielä juuston kanssa.
Kirsikkatomaatti-kukkakaalisalaatti
Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit. Lado ne voideltuun uunivuokaan. Käytin nyt rypsiöljyä. Ripottele tomaateille suolaa, sokeria, mustapippuria, timjamia ja lopuksi pirskottele rypsiöljyä. Paahda 200-asteessa noin 10 minuuttia.
Huuhdo kukkakaali ja lohko kukinnoiksi. Laita höyrystimeen, jossa on tilkka vettä. Ripottele pinnalle suolaa, basilikaa ja rypsiöljyä. Höyrytä mikrossa al denteksi täydellä teholla 3 minuuttia.
Kokoa annoslautasille salanovasalaattia ja päälle tomaattipuolikkaita ja kukkakaalia, lopuksi basilikaa.
Tätä salaattia kokeilen.
VastaaPoistaUnelma, kirsikkatomaatit uunissa kypsytettynä ovat hyviä.
VastaaPoista