tiistai 8. helmikuuta 2011

Kirsikkatomaatti-kukkakaalisalaatti Päärynää jogurtissa

Uunissa kypsytetyt kirsikkatomaatit ovat aivan verrattomia salaatissa. Tänään  tein lämpimän salaatin juuri noiden kirsikkatomaattien takia. Lisäsin mukaan vielä höyrytettyä kukkakaalia.
Päärynät olivat sopivan pehmeitä, joten niistä onnistui nopeasti jälkiruoka hunajalla maustetun jogurtin kanssa. Loput päärynäsuikaleet syötiin vielä juuston kanssa.

Kirsikkatomaatti-kukkakaalisalaatti

 
Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit. Lado ne voideltuun uunivuokaan. Käytin nyt rypsiöljyä. Ripottele tomaateille suolaa, sokeria, mustapippuria, timjamia ja lopuksi pirskottele rypsiöljyä. Paahda 200-asteessa noin 10  minuuttia.
Huuhdo kukkakaali ja lohko kukinnoiksi. Laita höyrystimeen, jossa on tilkka vettä.  Ripottele pinnalle suolaa, basilikaa ja rypsiöljyä. Höyrytä mikrossa al denteksi täydellä teholla 3 minuuttia.
Kokoa annoslautasille salanovasalaattia ja päälle tomaattipuolikkaita ja kukkakaalia, lopuksi basilikaa.

Päärynää jogurtissa
Kuori ja pilko päärynät. Lisää turkkilaiseen jogurttiin kermaa ja hunajaa. Sekoita sileäksi. Kasaa annokset lautasille. Jogurttipedille päärynäpaloja ja maitosuklaata palana ja raastaen . Nauti.

2 kommenttia:

  1. Tätä salaattia kokeilen.

    VastaaPoista
  2. Unelma, kirsikkatomaatit uunissa kypsytettynä ovat hyviä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.