Kevyt ja raikas ateria on hellepäiväksi sopivaa. Kevyen ja raikkaan kriteerit täyttää salaatti. Aamulla kävin hakemassa torilta toisen satsin mansikoita pakastettavaksi. Samalla ostin kirsikoita ja salaatteja. Yhdistin mozzarellasalaattiin raikkaat kirsikat ja ne sopivat hyvin. Napostelimme loput kirsikat jälkkärinä. Rostenin mehukkaan täyteläinen kauraleipä on hyvää ja sopi nyt salaatin seuraksi.
Mozzarellasalaatti kirsikoilla
Pehmeää friseesalaattia ja salanovaa revitään salaattikulhoon. Sekoitetaan kastikkeeksi oliiviöljyä, murskattua valkosipulia, hunajaa, ripaus suolaa. Kastike pirskotellaan salaatille. Viipaloidaan pala kurkkua puolikuun muotoisena mukaan. Puhvelinmaitomozzarella viipaloidaan salaatin reunoille, samoin tomaatit. Huuhdellut kirsikat nostellaan keskiöön. Kanta jätetään mukaan, koska siillä on helppo nostaa kirsikka suuhun. Seuraksi Rostenin kauraleipää tai vastaavaa ja ruokajuomaksi vettä
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.