Broilerista ja tatti-herkkusienijuustosta syntyi nopeasti pasta tänään. Creme Bonjour on kätevä juusto kastikkeisiin, sopivasti maustettuna ja heti valmiina. Siitä valmistui kastike käden käänteessä. Broilerinfileet marinoituivat noin tunnin verran aika tuhdisti maustetussa marinadikastikkeessa.
Juustoisen pastan kylkeen kokosin raikkaan salaatin. Mansikat sopivat erittäin hyvin sekä salaattiin että pastaan.
Broileripasta
nauhapastaa tmv
1 prk Creme Bonjour tatti-herkkusienijuustoa
3 broilerin ohutleikettä
Marinadi
3 rkl rypsiöljyä
2 rkl teriyakikastiketta
2 valkosipulinkynttä
1 tl chilijauhetta
2 tl paprikajauhetta
suolaa
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Ripottele suola leikkeille. Sivele kastike leikkeille ja nosta ne kulhoon kaada mukaan loppu kastike. Anna marinoitua jääkaapissa noin tunti. Leikkaa leikkeet suikaleiksi. Ruskista suikaleet molemmin puolin pannulla. Kaada mukaan marinadi. Lisää Creme Bonjour. Anna hautua pannulla hetki. Keitä pasta sopivan kypsäksi. Valuta ja nosta lautasille, lisää päälle kastike.
Mansikkasalaatissa on rapeaa friseetä, salanovaa, kurkkusuikaleita, mansikoita ja rucolaa. Kastike vinaigrette.
keskiviikko 14. heinäkuuta 2010
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.