torstai 8. elokuuta 2013

Päärynät suklaakaurakuorrutteella

Päärynä on sopiva hedelmä jälkiruokana.
Kuorrutin pehmeät päärynäpuolikkaat suklaakauraseoksella 
ja ne saivat vielä kypsyä hetken uunissa.
Kylmä vaniljakastike sopi kastikkeeksi.

Päärynät suklaakaurakuorrutteella
2 kypsää päärynää halkaistuna
Täyte
1 dl kaurahiutaleita
50 g voita
50 g tummaa suklaata
3 rkl fariinisokeria
1 tl kanelia
Pese päärynät ja halkaise ne.Koverra keskustan siemenkota pois.
Mittaa kattilaan täytteen ainekset. Kiehauta sekoittaen, kunnes voi ja suklaa on sulanut
 ja seos on tasaista. Jaa seos päärynöille.
Kypsennä 175-asteisessa  uunissa 15-20 minuuttia.
Tarjoa lämpimien päärynöiden kanssa kylmää vaniljakastiketta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.