Juustokuorrutetut siikafileet
Lanttu- ja porkkanakuutiot
Uudet perunat
2 siikafilettä
sitruunamehua
3 rkl ruisjauhoja
sitruunamehua
3 rkl ruisjauhoja
ripaus ruususuolaa, mustapippuria, basilikaa ja timjamia
3 rkl emmentaljuustoraastetta
voita paistamiseen
3 rkl emmentaljuustoraastetta
voita paistamiseen
Purista sitruunamehua fileille ja anna maustua hetki.
Sekoita juustoraaste, ruisjauho ja mausteet.
Kuivaa siikafileet ja taputtele kuorruteseos fileen nahattomalle puolelle. Paista pannulla ensin kuorrutettu puoli alaspäin. Käännä ja paista nahkapuoli aika isolla teholla, kunnes fileet ovat kypsiä.
Lanttu- ja porkkanakuutiot
Kuori ja kuutioi juurekset. Keitä suolalla maustetussa vedessä melkein kypsiksi. Siirrä kuutiot uunivuokaan. Ripauta mukaan tummaa siirappia ja kuivattua timjamia. Loppukypsennä 150-asteisessa uunissa kypsäksi.
Uudet perunat
Säilytä juuresten keitinliemi. Pese perunat hyvin ja keitä kypsiksi juuresliemessä.
Kokoa annos ja lisää lautaselle viipaloitua tuoretta päärynää.
Lanttu- ja porkkanakuutiot
Kuori ja kuutioi juurekset. Keitä suolalla maustetussa vedessä melkein kypsiksi. Siirrä kuutiot uunivuokaan. Ripauta mukaan tummaa siirappia ja kuivattua timjamia. Loppukypsennä 150-asteisessa uunissa kypsäksi.
Uudet perunat
Säilytä juuresten keitinliemi. Pese perunat hyvin ja keitä kypsiksi juuresliemessä.
Kokoa annos ja lisää lautaselle viipaloitua tuoretta päärynää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.