Kypsensin lisukkeeksi riisiä ja sekoitin täsmäannokset salaattia.
Kuorrutettu kirjolohi riisipedillä
600 g kirjolohta
hieman ruususuolaa
1 1/2 dl Creme Bonjour sipulikastike
tilliä
Leikkaa kirjolohifilee annospaloiksi. Laita vieri viereen voideltuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle hieman suolaa, ota huomioon kastikkeen suolaisuus. Levitä pinnalle creme bonjour. Lisää silputtua tilliä.
Kypsennä uunin 180-asteessa noin 20 minuuttia.
Keitä lisäkkeeksi riisi. Käytin Uncle Ben's-riisiä ja sovelsin pakkauksen ohjetta.
Laita kattilaan voita ja kuullota kuumassa voissa riisi sekoittaen. Lisää kiehahtanut kasvisliemi ja kypsennä ilman kantta noin 15 minuuttia eli kunnes neste on kokonaan imeytynyt riisiin. Riisistä tuli maukas risottomainen.
Salaatiksi kokosin annoslautasille keräsalaattia, kurkkuviipaleita ja kirsikkatomaattia, päälle ripaus neitsytoliiviöljyä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.