Jälkiruokana oli suussa sulava tiramisun tyyppinen suklaatrifle, mutta se saa oman postauksen huomenna.
Kalkkunahöystö riisipedillä
480 g kalkkunan filettächilipippuria, paprikaa ja suolaa
rypsiöljyä
puolikas punaista paprikaa suikalepaloina
puolikas keltaista paprikaa suikalepaloina
pala kesäkurpitsaa kuutioina
1 salottisipuli silputtuna
1 rasia (100g) ruohosipulituorejuustoa
1 dl appelsiinimehua
Leikkaa fileet viipaleiksi.
Huuhtele ja paloittele kasvikset. Silppua sipuli. Kuullota kasviksia rypsiöljyssä hetki ja samoin sipuli erikseen.
Nosta kasvikset ja sipulisilppu pataan .
Paista filee rypsiöljyssä ja mausta ne. Nosta pataan kasvisten sekaan. Lisää appelsiinimehu ja pannun huuhdeliemi. Kiehauta ja lisää tuorejuusto sekoittaen. Hauduta kalkkunahöystöä miedohkolla lämmöllä noin 15 minuuttia.
Kypsennä riisi. Kuullota se ensin kuumassa voissa ja lisää kasvisliemi. Anna kypsyä ilman kantta noin 15 minuuttia.
Todella herkulliselta vaikuttava höystö, ruohosipulituorejuustoaddiktina tykkäisin tästä aivan varmasti! Myös jälkkäri kuulostaa ihanalta, tulen siis huomenna kurkkaamaan sen ohjetta. : )
VastaaPoistacanelia,
VastaaPoistaHöystö oli hyvää.
Nyt aloitan triflen postauksen. Tervetuloa tutustumaan.