tiistai 6. maaliskuuta 2012

Munakoisopasta

Kodin Kuvalehdestä huomasin tämän munakoisopastan ohjeen. Pienoinen muutos on alkuperäisestä ohjeesta. Minulla ei ollut säilöttyjä kirsikkatomaatteja, laitoin tilalle säilöttyjä isoja tomaatteja. Ne oli rikottava joukkoon, joten ulkonäkö on hieman mössömäinen.Muitakin pieniä muutoksia on, käytin oliiviöljyn asemasta rypsiöljyä, tuoreita tomaatteja on neljän asemasta kaksi.  Makoisa pasta tästä tuli.

Munakoisopasta
400 g tagliatelle pastaa
1 munakoiso
rypsiöljyä
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
2 tuoretta  tomaattia
4 aurinkokuivattua tomaattia
1 tlk (400g) säilöttyjä tomaatteja
ripaus suolaa, ripaus sokeria, 1 tl mustapippuria
4 rkl balsamiviinietikkaa
Viipaloi munakoisot pituussuunnassa ja leikkaa viipaleet 6 osaan. Ruskista munakoisot pannulla rypsiöljyssä pienissä erissä. Valuta talouspaperin päällä.
Kuori ja silppua valkosipulinkynnet ja sipuli. Kuutioi tuoreet tomaatit ja silppua aurinkokuivatut tomaatit.
Ruskista sipulit ja tuoreet tomaatit öljyssä pannulla pienissä erissä. Kaada joukkoon säilyketomaatit. Mausta.
Yhdistä kaikki aineet kattilaan ja anna kiehahtaa. Mausta balsamiviinietikalla.
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.