Kasvissalaatti
Salaatissa
Puolikas kiinankaali (kotimainen) ja puolikas jääsalaattikerästä revittyinä ja huuhdeltuina.
Kevätsipulin kaksi vartta huuhdeltuna ja pilkottuna.
Kevätsipulin kaksi vartta huuhdeltuna ja pilkottuna.
Pala kuorittua kurkkua viipaleina.
Puolikas keltainen paprika huuhdeltuna, suikaloituna ja muutama minuutti rypsiöljyssä kuullotettuna.
Puolikas fenkolia huuhdeltuna, suikaloituna ja muutama minuutti rypsiöljyssä kuullotettuna,
Puoli rasiaa kirsikkatomaatteja huuhdeltuna, puolitettuna ja rypsiöljyssä kuullotettuna. Mausteina sokeria, timjamia ja mustapippuria.
Puolikas fenkolia huuhdeltuna, suikaloituna ja muutama minuutti rypsiöljyssä kuullotettuna,
Puoli rasiaa kirsikkatomaatteja huuhdeltuna, puolitettuna ja rypsiöljyssä kuullotettuna. Mausteina sokeria, timjamia ja mustapippuria.
Kuullotetut paprika- ja fenkolisuikaleet saavat jäähtyä. Sen jälkeen sekoitetaan salaattiainekset keskenään lukuun ottamatta tomaatteja.
Ensimmäinen kastike neitsytoliiviöljyä (2/3), vaaleaa balsamicoa (1/3), sokeria suolaa ja mustapippuria sekoitetaan salaattiin.
Ensimmäinen kastike neitsytoliiviöljyä (2/3), vaaleaa balsamicoa (1/3), sokeria suolaa ja mustapippuria sekoitetaan salaattiin.
Toinen kastike ranskankerma 2 rkl, aioli-valkosipulimajoneesi 2 rkl, ripaus suolaa sekoitetaan salaattiin.
Salaatin pinnalle lisätään pannulla paahdetut kirsikkatomaatit, pala Polarjuustoa kuutioina ja persiljasilppua.
Nautitaan paahdetun leivän kera.
Salaatin pinnalle lisätään pannulla paahdetut kirsikkatomaatit, pala Polarjuustoa kuutioina ja persiljasilppua.
Nautitaan paahdetun leivän kera.
Tänne kun tulee katselemaan niin aina on nälkä lätiessä :)
VastaaPoistaTupu,
VastaaPoistaKiitos kun kävit. Pitäisi minunkin joskus ennättää lähteä blogeissa kyläilemään.