Valkosipulia kuullotin reippaanlaisesti mukaan.
Savulihapasta
250 g fusillipastaa - vettä ja suolaa
2 kourallista pakastekasviksia esim Apetit värikkäät kasvikset
4-5 valkosipulinkynttä
rypsiöljyä
100 g savustettua naudanrullaa kuutioituna
2 tomaattia kuutioituna
paprikaa ja mustapippuria
vajaa desi kermaa
Laita pastavesi kiehumaan ja lisää siihen suola. Annostele mukaan pasta ja muutaman minuutin kuluttua pakastekasvikset. Keitä noin 8 minuuttia. Valuta.
Murskaa valkosipulinkynnet ja hienonna ne. Kuullota rypsiöljyssä. Lisää joukkoon kuutioidut tomaatit ja kuutioitu savuliha. Mausta . Kuullottele hetki, kunnes tomaatti on pehmeää. Lisää kerma ja anna saostua.
vajaa desi kermaa
Laita pastavesi kiehumaan ja lisää siihen suola. Annostele mukaan pasta ja muutaman minuutin kuluttua pakastekasvikset. Keitä noin 8 minuuttia. Valuta.
Murskaa valkosipulinkynnet ja hienonna ne. Kuullota rypsiöljyssä. Lisää joukkoon kuutioidut tomaatit ja kuutioitu savuliha. Mausta . Kuullottele hetki, kunnes tomaatti on pehmeää. Lisää kerma ja anna saostua.
Sekoita kastike pastan joukkoon ja annostele.
Jälkiruuaksi hedelmiä.
Tätä täytyy kokeilla, kuulostaa maukkaalta ja valmistuskin on melko vaivatonta.
VastaaPoistaMinua naurattaa pohjalaisten kauppojen "Oravainen naudanrulla" -hyllylaput. :)
VastaaPoistaJa kuullotettua valkosipulia ei kyllä koskaan voi olla liikaa.
annekatariina,
VastaaPoistaOli hyvää ja kasvikset sopivat hyvin kiehautettavaksi pastan joukossa.
Salla,
Oravainen - pitäisi kai sanoa Oravaisten naudanrulla. Mutta me olhan täällä vähän omapäisiä ja väännämme sanoja miten sattuu.
Valkosipuli on pastassa aina paikallaan.
Aika useassa kaupassa suositaan onneksi paikkakunnasta taivuttamatonta muotoa - passaa minulle, naurattaa useammin. ;)
VastaaPoista