keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Soijapapukeitto

Soijapavut olivat pääroolissa tässä keitossa. Täyttävää, mutta samalla kevyttä. Tämä yhtälö toimi sopivan hyvin.

Soijapapukeitto

350 g soijapapuja
2 litraa kasvislientä
1 tl timjamia
1 tl kynteliä
Liota papuja vedessä yön yli vähintään 10 tuntia. Valuta hyvin. Keitä 1-11/2 tuntia. Lisää tarvittaessa vettä.
1 iso keltasipuli
1 palsternakka
2 porkkanaa
2-3 valkosipulinkynttä
1 tlk säilöttyjä tomaatteja
suolaa, rouhittua musta- ja maustepippureita
3 rkl sitruunamehua
Kuori ja hienonna  sipuli, kuutioi kuoritut palsternakka ja porkkanat. Hienonna valkosipuli. Voit halutessasi kuullottaa kasviksia. Lisää kasvikset papukeitokseen, keitä 10 minuuttia. Lisää pilkotut tomaatit nesteineen ja mausteet ja maista. Hauduta 10 minuuttia. Keitto on valmis.  Ripottele pinnalle persiljaa.

2 kommenttia:

  1. Tälläiset reseptit on kullan arvoisia. Rakastan näitä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.