Tänään käytin jääkaapista juuston loput pois. Lounaaksi keitin sinihome-omenakeittoa, postaan ohjeen jossain vaiheessa. Juuri äsken syötiin ruokaisa juusto-hedelmäsalaatti. Eilen ostin Jalasjärven Juustolasta leipäjuustoa ja Päivärinteen Ruislastuja, molemmat pääsivät aterian osasiksi. Oltermanni-kermajuustoa löytyi pieni pala jääkaapista ja se tuli myös käytettyä. Hedelmiä oli myös päärynää ja luumua. Pihapenkistä leikkasin ensimmäiset ruohosipulit.
Juusto-hedelmäsalaatti
Huuhtele, kuivaa ja revi vadille rapeaa pehmeälehtistä salaattia. Pese ja kuutioi kurkkua pala salaatille. Sekoita kastikkeeksi oliiviöljyä, vaaleaa balsamicoa, hunajaa ja suolaa ja pirskottele salaatin joukkoon.
Kuori ja viipaloi päärynä, pese ja viipaloi luumua ja lisää ne salaattiin. Kuutioi juustoleipää ja kermajuustoa ja ripottele salaattiin. Lopuksi pinnalle uutta tuoretta ruohosipulia.
Rapea ruislastu sopi nautittavaksi salaatin seurana.
Huuhtele, kuivaa ja revi vadille rapeaa pehmeälehtistä salaattia. Pese ja kuutioi kurkkua pala salaatille. Sekoita kastikkeeksi oliiviöljyä, vaaleaa balsamicoa, hunajaa ja suolaa ja pirskottele salaatin joukkoon.
Kuori ja viipaloi päärynä, pese ja viipaloi luumua ja lisää ne salaattiin. Kuutioi juustoleipää ja kermajuustoa ja ripottele salaattiin. Lopuksi pinnalle uutta tuoretta ruohosipulia.
Rapea ruislastu sopi nautittavaksi salaatin seurana.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.