maanantai 4. huhtikuuta 2011

Mangolassi

Otin tänään keittiössä löysästi. Ruokaa en tehnyt, vaan syötiin jääkapista löytyvää lämmittäen. Illallinen oli erittäin maistuva ja hyvin kevyt. Mangoista toinen oli vielä jäljellä, joten siitä tuli tämän lassin pääraaka-aine. Edullinen ateria, jos sitä nyt ateriaksi voi nimittää. Ainakin minun mielestäni voi. Korkean lasillisen hinnaksi tuli noin 30 senttiä. Ihan täyttävän täyteläinen juoma, kannattaa kokeilla. Tietysti juoman voi valmistaa muistakin hedelmistä tai marjoista.

Mangolassi

1 tuore ja kypsä mango paloiteltuna
3 dl turkkilaista luomujogurttia
3 dl kylmää vettä
1 rkl sokeria
2 rkl vaaleaa siirappia
1/2 limen mehu
jäämurskaa
Kuori ja paloittele mango. Murskaa tehosekoittajassa jääpalat. Lisää mangopalat ja soseuta ne. Lisää sekoitetut jogurtti, vesi, sokeri, siirappi ja limemehu. Soseuta tasaiseksi juomaksi. Nauti.

5 kommenttia:

  1. Herkullista ja virkistävää.Kuva on myös kaunis!

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa ja näyttää herkulliselta, tuota on pakko kokeilla.

    VastaaPoista
  3. Ihania nuo smoothiet, raikasta ja terveellistä. :-)

    VastaaPoista
  4. Sopisi juuri tähän aamun hetkeen. Mie vietin kyökkivapaan viikonlopun, tekee hyvää välillä :)

    VastaaPoista
  5. Yaelian,
    Pitääkin laittaa useammin, keventää mukavasti.

    annekatariina,
    Kokeileppas, on raikasta.

    Unelma,
    Olen huomannut, että sinä silloin tällöin olet pyöräyttänyt smoothieita.

    Maketsu,
    Joskus on hyvä pitää vapaata keittiöstä, minulla se päivä oli eilen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.