Syöminen on välttämätöntä ja jumpatessa tulee nälkä. Siis mahdollisimman vähällä vaivalla vatsaan ruokaa oli tämän illan menuun teema. Ostin muuten Snellmannin nakkeja, niitä joissa ei ole käytetty kamaraa. Suosittelen.
Nakkeja salaatissa
Lautasella on, pehmeää salaattia, kurkkua puolikuuna, neitsytoliiviöljyä, kevätsipulia, tomaattiviipaleita päällä oltermannijuustoa, höyrytettyä parsaa. Koottu juuri tässä järjestyksessä huuhdottuna, revittynä, pirskoteltuna, viipaloituna ja parsakaali höyrytettynä. Lopuksi itse pääroolissa olevat nakit höyrytettynä.Juomana Gourmet tumma ruokaolut, jota suosittelen makkara ja liharuokien kanssa.
Mustikoita mansikoita alprosoijarahkassa
Tämän helpommin ei jälkiruokaherkku voi enää syntyä. Jääkaapissa oli mustikoita (sulatettu pakasteesta ja jäänyt yli) ja mansikoita tuoreita (jäänyt yli). Mustikat ja paloitellut mansikat annostellaan lautasille. Luomurahka (jäänyt yli puolikas purkki) ja pikkupurkki alprosoija naturel sekoitetaan, mukaan lisätään reippaasti tomusokeria ja sekoitetaan tasaiseksi ja nostellaan marjojen viereen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.