Kaikki ainekset olivat kaapeissa valmiina, keräsin ne työpöydälle ja siitä se alkoi salaatin kulku vadille.
Avokado-katkarapusalaatti
salanovasalaattia
1 avokado
1 ps (180 g) isoja katkarapuja
1/2 kurkku
1 herkkukurkku
rucolaa
1 tomaatti
mansikoita
auringonkukkaversoja
Kastike
!/2 dl smetanaa
1/2 dl turkkilaista luomujogurttia
paprikajauhetta, chiliä, mustapippuria, sokeria
Ota katkaravut pakasteesta sulamaan huoneenlämpöön. noin tunti ennen niiden valmistamista.
Huuhtele ja kuivaa salanova ja rucolat. Levitä salanova salaattivadille. Kuori ja lohko avokado ja levitä salanovalle. Kuori kurkku ja kuutioi, kuutioi herkkukurkku. Laita ne sekoituskulhoon. Lisää mukaan rucola ja sulaneet, valutetut katkaravut.
Sekoita kastikkeen ainekset. Lisää mausteita varovasti, maista välillä, jotta saat oikean vahvuuden. Sekoita kastike katkarapuseoksen joukkoon. Lisää seos salaattivadille.
Nostele salaatin pinnalle tomaattilohkoja, mansikkalohkoja, rucolaa ja auringonkukkaversoja.
Nauti paahtoleivän kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.