perjantai 12. syyskuuta 2008

Siskonmakkarakastike

Makkarasta syntyy helposti ruoka. Siskonmakkaran voisi luokitella liharuokiin, koska se sisältää enemmän lihaa kuin muuta "rompetta". Ja on ennenkaikkea hyvää.
Yli kuukausi on aikaa, kun viimeksi söin makkaraa. Sekin oli pakon sanelema juttu. Asuntomessuilla piti saada jotain murkinaa ja ostimme Hot Dogit. Hyvältä se maistui nälkäisenä ja raikkaassa ulkoilmassa.

Siskonmakkarakastike neljälle

500 g siskonmakkaroita
1 sipuli
3 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
1 rkl sinappia
2 rkl tomaattisosetta
kuutioitua herkkukurkkua
2,5 dl Flora ruoka - kevyt & paksu
öljyä paistamiseen
Purista siskonmakkarat paloiksi öljyttyyn kuumaan paistinpannuun. Lisää silputtu sipuli. Pyöräyttele näitä hetki pannulla. Lisää vesi ja liemikuutio, mausteet ja Flora. Kiehauta ja tarkista maku.
Tarjosin kastikkeen perunasoseen, herkkukurkkujen, kurkun ja tomaatin kanssa.
Muutama sananen Fkorasta. Tämä kevyt ja paksu sisältää rasvaa 4%, 100 grammassa on 60 kcal. Paksu Flora suurusti kastikkeen sopivaksi eikä tarvittu enää jauhoja eikä muita suurusteita.
Ohje on mukaeltu Ruokamaailman ohjeesta.
Vaikka omatekemää ei sopisi kehua, kehun kumminkin. Nopea ja maukas kastike.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.