torstai 25. syyskuuta 2008

Punajuuripasta

Arkisin töistä palattua on ruuan valmistuttava nopeasti, ainakin useimmiten. Unelias kokki blogisi on loistava, teet hyviä ja kauniita ruokia. Tänään toteutin punajuuripastan ohjeesi mukaan. Tai tarkennettakoon olit saanut ohjeen Prinsessakeittiöstä. Tietysti pastan nimi oli silloin kuninkaallinen. Kiitos ohjeesta, pasta oli hyvää.

Kuninkaallinen punajuuripasta

pastaa, käytin fusillia
fetajuustoa
punajuurta, määrän jokainen voi laskea pastan määrään sopivaksi
rosmariinia, kuivattua käytin
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

Pese punajuuret ja leikkaa niistä ohuita viipaleita. Levitä viipaleet leivinpaperille uuniritilän päälle. Mausta rosmariinilla, mustapippurilla ja suolalla. Pirskottele päälle oliiviöljyä. Paahda 200-asteessa 5-10 minuuttia.
Keitä pasta al denteksi. Kaada vesi, lisää joukkoon punajuurilastut ja fetajuusto. Sekoita kevyesti.
Valmista nautittavaksi.

Melkein unohtui, tarjosin pastan kera tomaattisalaattia. Viipaloidut luumutomaatit maustetaan, yrttisuolaa, rosmariinia ja mustapippuria, päälle hieman oliiviöljyä.

6 kommenttia:

  1. Oi miten kauniisti sanottu, kiitos!
    Olen myös sinun blogisi ahkera lukija :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos anna, että käyt täällä.

    VastaaPoista
  3. Hei! Löysinpäs ihanan blogin!! Mitä herkullisia ohjeita ja kuvia!!! Tuli ihan nälkä, kun näitä luki ja katseli... Täytyy kyllä toteuttaa jo viikonlopun aikana!

    VastaaPoista
  4. Ihanaa kun löysin Sinun blogisi!!!Aionkin toteuttaa ohjeitasi ruuanlaitossa. Miten kauniit kuvat, nekin jo saavat veden kielelle!!

    VastaaPoista
  5. jantiina,
    kiitos käynnistä, tervetuloa uudelleen

    VastaaPoista
  6. marjamatilda,
    kiitos, tervetuloa uudelleen

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.