lauantai 13. joulukuuta 2014

Ravintolassa broilerifilettä lohkoperunoilla

 Tänään oli kiirettä. Pyörin ympäri kaupunkia. Tein pieniä ostoksia.
Tunnit vierivät mielestäni ihan hukkaan ja olin lopulta kyllästynyt ja väsynyt.
Päätimme yhdessä, että menemme syömään  siihen ravintolaan, josta
saa ehkäpä pikkukaupungin maistuvimman aterian.
Ravintola oli aivan täynnä. Jo varatusta pöydästä löytyi kaksi paikkaa, jotka olivat
vapaat kello 17. saakka. Siihen menimme ja tilasimme molemmat
saman annoksen Spanish fly-nimeltään. Annosta odotimme noin puoli tuntia, sillä aikaa
söimme salaattipöydästä alkusalaatit.

Kun annokset tuotiin pöytään huomasin, että lohkoperunat täyttivät 3/4 lautasesta,
 vieressä oli pieni ja ohut broilerin ohutleike. Ihan hyvin maustettu ja paistettu, mutta
aivan suhteettoman pieni peruna-annokselle. Ravintolalle annoksen kate taas oli suuri.
Kastikkeessa ei ollut vikaa, sitäkin oli leikkeeseen nähden liikaa.

Ihastelen aina Helsingin ja Turun  runsasta ravintolavalikoimaa. Valinnanvaraa on
gurmeesta laadukkaaseen ja hyvään ravintolaruokaan. Näissä isoissa kaupungeissa
on vain se huono puoli, että kaikkiin hyviin ravintoloihin ei riitä tarpeeksi asiakkaita.
Olemme saaneet lukea, että kovin monet ovat lopettaneet kannattamattomina.

Nyt olisi tilaus hyvälle, laadukkaalle ravintolalle täällä pikkukaupungissa.
Kannattasi tehdä markkinatutkimusta ja suunnitella pikkukaupunginravintola.
Täällä on kysyntää, nimittäin tämä ravintola on illasta iltaan täynnä. Ilman varauksia
ei ison porukan kannata lähteä ovia kolkuttelemaan. .   

Ravintolan sisustus ja ruoka ovat meksikolaistyyliä.
Nappasin kuvan edessäni olevasta seinästä.

Ehdotus myös pikkukaupunkimme ravintoloille. 
Laadunvarmistamiseksi kannattaa tehdä mielipidekyseley ravintolan tasosta
ja ruuasta. Palautteen saaminen asiakkailta on kullanarvoista.
Sen mukaan kehittämisen voi suunnata oikeille raiteille.
Itse ei voi koskaan arvioida omaa yritystään. Oikean arvioinnin saa asiakkaalta.  

1 kommentti:

  1. No todellakin näyttää pieneltä tuo leike perunoiden vieressä.Ei ole kilpailua niin tehdään noin.Toivottavasti saatte sinne muitakin ravintoloita.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.