sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Päärynä-sinihomejuustosalaatti

 Syötiin kevyt illallinen. Se olikin paikallaan, koska joulunviettoa on jo
aloitettu suklaalla ja puolukkapiirakalla. Vastapainoksi on pakko keventää.
Salaatti oli taas niin hyvää. Se oli nyt ateriana, mutta sopii joulupöytään alkusalaatiksi.
Annoskoko on silloin pienempi.

Päärynä-sinihomejuustosalaatti
Napolita-salaattia ja pehmeää friseetä revittynä, 
kevätsipulia pilkottuna, suippopaprika suikaleina, pala kurkkua kuutioina,
kastikkeena hyvää oliiviöljyä ja granaattiomenabalsamicoa sekoitettuna,
ripaus ruususuolaa,  suikaloitua pehmeää päärynää, sinihomejuustokuutioita (Aura).
Lisänä Fazerin ruispuikulaleipää.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.