sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Kuhaa, piparjuurikastike ja sieni-sipulisalaattia

Kevyttä kalaruokaa saa kuhasta. Kypsensin kuhan pannulla oliiviöljytilkassa paistaen. Piparjuurella maustettu kylmäkastike sopii kalalle. Herkkusienet tarjosin salaatissa.

Paistettua kuhafilettä piparjuurikastikkeella

kuhafileitä
mustapippuria
suolaa
korppujauhoja
tilkka oliiviöljyä
Sekoita korppujauhoihin mausteet ja kierittele fileet  korppujauhossa. Kypsennä fileet oliiviöljytilassa pannulla  molemmin puolin noin 1 minuutti.
kastikkeeseen
Turkkilaista jogurttia, hieman ruokakermaa, mustapippuria, piparjuuritahnaa, ruususuolaa ja sokeria.  Sekoita.

Sieni-sipulisalaatti


Kuullota punasipulisilppu oliiviöljyssä, lisää puhdistetut ja viipaloidut herkkusienet. Kuullota kunnes sienten neste on haihtunut. Sekoita huuhdotut, revityt  salaatinlehdet kulhoon. Pirskota päälle oliiviöljy-balsamicokastiketta.  Nostele salaattipedille sieni-sipuliseos. Lohko pinnalle tomaattia.
Kala-aterialle yhdistin vielä keitetyt perunat ja naurisraasteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.