Kevyttä kalaruokaa saa kuhasta. Kypsensin kuhan pannulla oliiviöljytilkassa paistaen. Piparjuurella maustettu kylmäkastike sopii kalalle. Herkkusienet tarjosin salaatissa.
Paistettua kuhafilettä piparjuurikastikkeella
kuhafileitä
mustapippuria
suolaa
korppujauhoja
tilkka oliiviöljyä
Sekoita korppujauhoihin mausteet ja kierittele fileet korppujauhossa. Kypsennä fileet oliiviöljytilassa pannulla molemmin puolin noin 1 minuutti.
kastikkeeseen
Turkkilaista jogurttia, hieman ruokakermaa, mustapippuria, piparjuuritahnaa, ruususuolaa ja sokeria. Sekoita.
Sieni-sipulisalaatti
Kuullota punasipulisilppu oliiviöljyssä, lisää puhdistetut ja viipaloidut herkkusienet. Kuullota kunnes sienten neste on haihtunut. Sekoita huuhdotut, revityt salaatinlehdet kulhoon. Pirskota päälle oliiviöljy-balsamicokastiketta. Nostele salaattipedille sieni-sipuliseos. Lohko pinnalle tomaattia.
Kala-aterialle yhdistin vielä keitetyt perunat ja naurisraasteen.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.