perjantai 6. helmikuuta 2009

Kasvismuhennos

Soijapaloja olin ostanut joskus pahan päivän varalle. Päivänpelastajaksi, kun jääkaapista ei löydy mitään runkoa ruuan raaka-aineeksi. Nyt oli soijapaloille käyttöä.

Kasvismuhennos

200 g sekavihanneksia pakaste
2,5 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
1 prk kuorittuja tomaatteja
1,5 dl soijapaloja
1 silputtu sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 rkl soijakastiketta
mustapippuria
suolaa, oreganoa




Laita kattilaan vesi ja kaikki muut ainekset. Keitä keskilämmöllä 30 minuuttia välillä sekoittaen.
Tarkista maku. Tarjoa juustoleipien kanssa.
Soija on aika mautonta, kasvikset tuovat tähän ruokaan mehukkuuden ja maun. Seuraavalla kerralla valmistan tämän tuoreista kasviksista ja juureksista lisänä soijapalat.

2 kommenttia:

  1. Tämän tapaisia olen viime aikoina tehnyt, mutta kiva saada aina jotain uutta resepteihin.. Kiitos, teen joku päivä.

    VastaaPoista
  2. Sooloilija,
    Kannattaa käyttää tuoreita kasviksia ja juureksia, pakasteesta ei tule niiden makua tarpeeksi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.