Lämmin keitto on kylmänä talvipäivänä paikallaan. Lämmin ja kepeä on kasviksista tehty keitto, kuten tämä kukka- parsakaalikeitto seurana lämmin paahtoleipä.
Kukka-parsakaalikeitto
200 g parsakaalia
250 g kukkakaalia
7,5 dl vettä
2 kasvisliemikuutiota
120 g Bonjour Creme pippurijuustoa
5 viherpippuria
1 rkl maissijauhoja
Huuhtele ja lohko kaalit, kannat ja varret mukaanlukien. Murenna veteen kasvisliemikuutiot ja lisää viherpippurit ja kaalilohkot. Keitä 7-10 minuuttia. Soseuta. Lisää juusto ja anna kiehahtaa. Suurusta maissijauholla.
Sipaise vaaleille leipäviipaleille valkosipulia ja öljyä. Paahda ja nauti keiton kanssa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
arleena,
VastaaPoistakiitän sinua molemmista blogeistasi. Saan paljon iloa. Olen kiitollinen. Tule hakemaan tunnustus blogistani.
Sydämellisin terveisin,
Lastu
PS
Valmistan keittosi tänään; ainekset luettuani suu alkoi maiskuttaa ;)
Lastu, kiitos tunnustuksesta. Se ilahduttaa aina.
VastaaPoistaTätä kahden kaalin keittoa voisinkin joskus kokeilla, vaikuttaa oikein maistuvalta. Kaikenlaiset kasvissosesopat ovat nykyisin suosikkiruokiani - ja mikäpä tosiaan sopisi paremmin pakkaspäivän ateriaksi kuin lautasellinen höyryävän kuumaa keittoa. : )
VastaaPoistaCanelia, kannattaa kokeilla on hyvää.
VastaaPoistaTästä keitosta tuli herkullinen. Maistui molemmille (miehelleni ja minulle). Tehdään toistekin.
VastaaPoista