keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Vihreä-kelta-punainensalaatti

Koska tänään lounas oli mahdottoman tukeva ja runsas, niin iltaruoka oli vastapainoksi kevyttä ja raikasta. Siksi salaatti oli paras mahdollinen.

Huuhdo ja kuivaa jää- ja lehtisalaattia. Revi ne salaattikulhoon. Sekoita kastikkeeksi neitsytoliiviöljyä, vaaleaa balsamicoa, puserrettua valkosipulinkynttä, mustapippuria, suolaa ja sokeria. Pirskottele se salaatille. Kuori ja lohko mehukas appelsiini ja nosta salaatille. Kuori ja viipaloi kurkkua ja nosta salaatille. Sekoita kevyesti. Lohko kotimaisia täysin kypsiä tomaatteja ja nostele salaatin päälle.
Nauti ruispatongin kera.

2 kommenttia:

  1. ah arleena, tätä blogia ei saa missään tapauksessa avata nälkäisenä. kauniita ja mutkattomia annoksia. ja voin vain kuvitella että on maukkaita!

    VastaaPoista
  2. Kiitos sinulle kauniista sanoistasi,
    I May Say.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.