Isot ohukaiset
0,5 l maitoa ja ruokakermaa (ts oli avattuja purkkeja)2 kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
1 dl vehnälesettä
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
Sekoita taikina ja anna turvota puolisen tuntia ennen paistamista. Paistamiseen käytin juoksevaa margariinia.
Mustikkarahka
1 prk maitorahkaa1 dl vaniljakastiketta (Flora)
0,5 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
3 dl mustikoita sulatettu pakasteesta
Vatkaa rahka ja vaniljakastike sileäksi ja vaahtomaiseksi. Lisää sokerit ja mustikat. Sekoita.

Mustikkarahkaa teki heti mieli kun tuon näin! Ostin joku aika sitten täällä pakastemustikoita, mutta ne olivat kyllä ihan mauttomia.
VastaaPoistaMinulla on suomalaisia mustikoita ja ne maistuvat ihanan kesäisiltä.
VastaaPoista