Lämmin porkkana-omenasalaatti kylmäsavulohelle 2:lle
2 isoa porkkanaa
puolikas purjo (vaalea osa)
1 iso vihreä omena
kourallinen rucolaa
2 tl currya
ripaus ruususuolaa
1 iso vihreä omena
kourallinen rucolaa
2 tl currya
ripaus ruususuolaa
voi/rypsiöljyä
1/2 dl kasvislientä fondista
Kuori porkkana ja omena. Leikkaa vinoiksi viipaleiksi, omena puolikasviipaleiksi. Huuhtele ja kuivaa rucola.
1/2 dl kasvislientä fondista
Kuori porkkana ja omena. Leikkaa vinoiksi viipaleiksi, omena puolikasviipaleiksi. Huuhtele ja kuivaa rucola.
Huuhtele purjo ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.
Kuumenna pannulla voi/öljyseos paahteiseksi. Lisää curry pannulle ja kääntele hetki. Lisää pannulle porkkanaviipaleet ja kuullota muutama minuutti, älä ruskista. Lisää purjo, omena ja rucola. Kääntele minuutin verran, ripauta mukaan hieman suolaa. Kaada kasvisliemi pannulle. Hauduta kannen alla erittäin miedolla lämmöllä, kunnes porkkanat ovat al dente. Annostele ja nauti kylmäsavulohen kanssa. Sopii myös paistettujen kuhafileiden kera.
Jos on oikein kova nälkä, voit kypsentää annokseen joko riisiä tai perunaa.
Jos on oikein kova nälkä, voit kypsentää annokseen joko riisiä tai perunaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.