Tänään laiskottelin keittiöstä. Jotain sentään tein, paistoin silakkapihvit ja ne syötiin yksinkertaisesti ruisleivän kera.
Päätin postata viime viikolla tekemäni jogurttiperunat. Yksinkertaista tämäkin. Tämän ruuan voi toteuttaa, kun kaapista ei oikein löydy mitään eikä kauppaan jaksa lähteä. Olisi muuten sopinut silakkapihvien kera, mutta sattuivat eri päiville.
Jogurttiperunat
6 keitettyä perunaa
2 pientä sipulia
2 rkl voita, loraus rypsiöljyä
1 tl suolaa
1 tl currya
ripaus cayennepippuria
3 dl maustamatonta jogurttia
Kuori ja kuutioi keitetyt perunat. Hienonna sipulit. Sulata voi kattilassa, lisää mukaan hieman rypsiöljyä. Kuullota sipulisilppu. Lisää mausteet ja kuullota hetki. Lisää perunakuutiot. Hauduta kannen alla 5 minuuttia.
Lisää jogurtti ja kuumenna ruoka. Tarjoa sellaisenaan.
Tai silakkapihvien kera.
Silakkapihvit on kieritelty ruisjauhoissa, joihin on sekoitettu suola. Paistettu kullanruskeiksi voi/rypsiöljyseoksessa.
keskiviikko 25. tammikuuta 2012
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
en ole koskaan kuullut jogurttiperunoista, täytyypä kokeilla, miltä ne maistuvat :)
VastaaPoistaKiva ohje,kuulostaa vähän intialaiselta:)
VastaaPoistaOli pakko rientää katsomaan, kun luin jogurttiperunat.
VastaaPoistaNäyttää hyvältä, näitä pitääkin kokeilla.
Unelma,
VastaaPoistaKerran kun ei oikein mitään kaapista löytynyt tekaisin näitä. Luulen, että teen toistekin.
Tänne on ilmestynyt taas vaikka mitä herkkuja, kun en ole vähään aikaan ennättänyt vierailulle. Jugurttiperunat vaikuttavat kokeilemisen arvoisilta, täytyypä sujauttaa resepti korvan taakse talteen. Lokoisaa viikonloppua!
VastaaPoistaCanelia,
VastaaPoistaMukavaa viikonloppua myös sinne.